Roy Sijnja

Ik ben Roy Sijnja 38 jaar oud en woonachtig in Driel (GLD) getrouwd met Steffannie en vader van Finnley

Mijn vader was technisch ondernemer en mijn moeder deed de administratie.

Al vanaf de basisschool heb ik interesse in techniek, vandaar dat ik na de basisschool heb gekozen voor het technische middelbaar onderwijs.

Naast mijn technische interesse was ik ook erg actief in de sport wereld.

Een van mijn leraren op het MO verwees mij naar het CIOS een opleiding waar ik niet eerder van had gehoord. Dit was een geweldig advies en ben ik gaan studeren op het CIOS Arnhem, na het behalen van sportbegeleider ben ik ook Sportleider gaan volgen maar helaas kreeg ik in mijn 3de jaar een blessure waardoor ik een lange periode moest revalideren en ik met Golf in aanraking kwam. Het is alsof het zo had moeten zijn, Golfen bleek beter bij mij te passen dan ik ooit had verwacht waardoor ik tijdens mijn opleiding heb gekozen voor het keuzenvak Golf en in 2010 behaalde ik het certificaat Golfinstructeur.

Mijn werkzaamheden begonnen op GolfbaanĀ  Welderen & Bleijenbeek als zzp golfinstructeur. Omdat “golf” mijn wereld was geworden ben ik daarnaast ook gaan werken bij GOLF USA als golf specialist.

Na veel plezierige jaren als werknemer ben ik in 2017 ondernemer geworden met als doel maatwerk golfclubs te bouwen voor de gemiddelde golfer.

Mijn passie is Golfen en Golfers helpen beter te worden. In mijn ogen hoort een goede uitrusting ook bij een kwalitatief goed golfspel vandaar dat ik mij heb gespecialiseerd in Club-making en club-fitting.

Na een aantal drukke jaren heb ik begin 2024 een keuze gemaakt te stoppen met het bouwen van maatwerk golfclubs en richt ik mij voornamelijk ook Golflessen & Golfclub reparaties.