Golf - Lessen

Privé lessen

In mijn privé lessen gaan wij samen kijken hoe wij de beste resultaten kunnen boeken binnen uw swing karakter. Tijdens deze lessen gebruik ik graan analyse aparatuur zoals flightscope en video.

In mijn ogen zijn er meerdere wegen naar goed golf vandaar dat ik graag werk vanuit vaardigheden boven techniek.

Lessen in een groep is erg gezellig! Ik werk graag in groepen van 4 tot 6 personen zodat ik de deelnemers de benodigde aandacht kan geven.

Van de range naar de golfbaan. Spelen in de baan vergt een andere aanpak dan oefenen op de range.

In de baan krijg je te maken met Hindernissen , prestatie spanning en verwachtingen. Maar denk ook aan ligging , positie en weersomstandigheden.

In een baan les gaan wij kijken hoe jij het best kunt scoren door middel van course management.

Fitness - Lessen

Golf Fitness

Veel mensen vinden golf geen sport tot dat ze het zelf eens proberen. Bij het golfen vraag je juist veel van het lichaam. het vergt Coördinatie, lenigheid , snelheid, uithoudingsvermogen en ook een vorm van kracht. Er zijn maar weinig sporten waarbij je +-4 uur lang jou concentratie aanspreekt.

Door te zorgen dat jou lichaam (club15) goed getraind is zal dit moeten resulteren in beter golf.

Als je kijkt naar de tour spelers van tegenwoordig zijn deze over het algemeen erg fit, fittnes is vaak een dagelijkse routine geworden.

mijn Golf Fitness lessen zijn gericht op golf waardoor de oefeningen vaak afwijken van het reguliere fitness.

De lessen worden gegeven bij Club 15 op Welderen in Elst

Golfclub - Fitting

Club fitting

Ik ben gespesializeerd in het aanmeten en bouwen van golfclubs. Vanaf 2010 tot op heden verricht ik clubfittingen. Het bouwen van golfclubs is een passie maar door een te drukke agenda heb ik gekozen te stoppen met maatwerk golfclubs.

Voor een clubfitting kunt u nog wel bij mij terecht ! Ik werk samen met de Golfcompany in Elst (GLD) een golfwinkel met de zelfde instelling als ikzelf. De Golfcompany werkt uitsluitend met ervaren clubfitters en uw tevredenheid staat op nr.1

Een clubfitting uitgevoerd door de Golfcompany is gratis bij aanschaf van een golfset.

Wilt u liever een clubfitting bij mij persoonlijk dan betaald u mijn lesgeef tarieven deze kosten worden niet in mindering gebracht op uw aankoop.

Begin 2024 ben ik gestopt met maatwerk golfclubs maar bied ik nog wel Reparatie werkzaamheden aan.

Over het algemeen werk ik voor golfondernemingen maar heeft u een reparatie waarmee u niet terecht kunt bij de Golfwinkel of wilt u advies of een second opinion dan help ik u graag met uw reparatie !