2024 Nieuwe Golflessen

Geïnspireerd door de beste trainers van de wereld! Dagelijks ben ik actief mbt GOLF, ik Lees boeken bekijk filmpjes en zie bijna dagelijks golfers.

Hoe kan ik mijn golfers beter maken? wat maakt een top trainer ? wat doen andere Pro’s ? hoe ga ik om met speelniveaus? wat zijn de statistieken van amateurs , pro’s , en tourspelers? enz. enz.

Vragen waar ik dagelijks mee bezig kan zijn. Ik vind het leuk om mijzelf te verdiepen in al deze vragen maar ik vind het ook mijn plicht, klanten betalen mij niet voor niets toch.

Helaas zijn er in de jaren veel feiten en fabels ontstaan waardoor het soms erg ingewikkeld kan zijn de juiste informatie te vinden. Maar gelukkig door de komst van lounge monitors en high speed Camara’s is er meer duidelijkheid over wat er nu werkelijk gebeurt!

Ook heb ik ervaren dat je veel kunt bereiken door het trainen van skills, niet alleen jou vaardigheid neemt toe maar ook de swing techniek verandert vaak in de optimale manier mee zonder dat wij daadwerkelijk moeten gaan denken aan interne gedachtes.

In mijn lessen plan heb ik veel informatie  van Adam Young verwerkt maar ook Josef mayo en Daniël Grieve zijn enorme inspiratie voor mijn lessen.

Categorieën: GOLF

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×