Groeps-les

Jeugt lessen

Short-game

Flightscope

Baanles

Hallo. Ik ben Roy.

Ik ben Golfsmith gecertificeerd golfclubmaker en golfinstructeur. Ik ben een bevlogen persoon en houd mij veel bezig met de ontwikkelingen op gebied van golf. Er valt altijd nog wat te leren en ik volg graag masterclasses & lessen van verschillende bekende specialisten waaraan ik mijn eigen lessen vormgeef. Meer informatie over mijn Loopbaan kunt hier vinden.

TARGET GOLF staat voor Doeltreffend en Efficiënt, dit is wat ik beoogd in mijn lessen. Dit houd in dat in dat ik werk vanuit uw eigen swingkarakter en deze optimaliseer vanuit een impact analyse. Ik kijk dus niet direct naar hoe uw swing eruit ziet maar richt mij op impact. Wat gebeurt er bij impact? Denk hierbij aan invalshoek, smashfactor, lowpoint, clubblad en zwaaibaan.

De traditionele manier van lesgeven is erg gericht op de “optimale” posities in de backswing en op zwaairichting. Dit is niet verkeerd maar naar mijn inziens is dit inefficiënt, het kost namelijk erg veel tijd om te leren swingen volgens de “optimale “ posities daarnaast kan je je afvragen op de optimale posities in de backswing wel juist zijn voor jou? Op de tour zien wij een variatie aan backswings het enige waarbij er veel vergelijkingen zijn is bij impact. Dit is waarom ik graag werk vanuit uw eigen swing karakter en gaan wij deze samen optimaliseren, dit zorgt voor meer plezier in het spel en resultaten zijn sneller zichtbaar.

Golfinstructeur,
Golfclubmaker
&
Golfcoach

Skills Training

Een van de belangrijkste punten voor het beter leren golfen is het effectief zelf trainen van skills.
Het menselijk lichaam en geest is zelf zeer goed instaat om oplossingen te vinden voor een probleem die zich voordoet uiteraard vergt dit wel training en ervaring!
Wil je op de range gaan werken aan jou skills dan heb ik onder het kopje Skills een aantal oefeningen voor je bedacht.