Een FlightScope les

FightScope Helpt ons een beter inzicht te krijgen van persoonlijke verbeterpunten. Aan de hand van de Flightscope data kunnen wij de balvlucht optimaliseren en kunnen wij beter analyseren wat er op impact gebeurt.

Naast de impact data meet de FlightScope ook de balvlucht, afstand en spreiding.

Meten is weten!

Wat wij niet kunnen zien!

Helaas is het niet mogelijk met het blote oog te zien wat er nu precies gebeurd tijdens impact van de bal. FlightScope is de uitkomst, uiteraard zijn teaching pros getraind een balvlucht te kunnen analyseren maar zekerheid is dit niet. In veel gevallen is de analyse juist door de ervaring van de trainer maar een FlightScope les laat niets aan toeval over.

Meer Afstand,

Iedereen wilt meer afstand! maar helaas is het niet altijd zo simpel en is het afstand maken vaak afhankelijk van niveau,fysiek en techniek. Echter meer afstand met de Driver is vaak wel mogelijk zonder grote aanpassingen in niveau,fysiek of techniek. Door het gebruik van FlightScope kunnen we de invalshoek, smash factor en spin meten, waardoor wij met kleine aanpassingen in stand, tee hoogte, of balcontact op het blad meer afstand genereren. Ook kunnen wij gelijk analyseren of de driver de juiste loft of CG heeft om de optimale data/afstand te creëren.

Op naar beter golf!

Persoonlijk maak ik graag een beginsituatie analyse zodat wij uw verbeterpunten in kaart kunnen brengen maar ook een meet punt hebben. Wij willen het golfspel verbeteren maar zonder een meetpunt is een doelstelling maken minder betrouwbaar.

Met FlightScope kunnen wij een Bag-mapping maken waarin uw afstanden,spreiding en gaten in uw uitrusting zitten. Dit is erg handig voor een beginsituatie analyse, maar ook erg fijn om achter uw afstanden per club te komen zodat u niet meer twijfelt bij een afslag.

Een FlightScope les eens per 10 tot 15 lessen is voldoende om de verbeteringen te controleren.