Even voorstellen…

Mijn naam is Roy Sijna 35 jaar en ik woon samen met mijn vrouw Steffannie en zoontje Finnley in Driel, vlakbij Elst.

Bekend gezicht

Voor velen ben ik misschien een bekend gezicht. Dat kan kloppen, want van 2009 t/m 2016 was ik werkzaam als golfspecialist in de golfwinkels op Welderen, de Rosendaelsche, Heelsums en Borghees. In 2017 koos ik ervoor om verder te gaan met mijn eigen onderneming als golfspecialist.

Door het tijdelijk overnemen van de lessen van Sander, leek het mij leuk om op Welderen vaste dagen te komen lesgeven. Na een leuk gesprek met Kim, hebben we besloten dat ik vanaf 10 mei 2022 op dinsdagavond en vrijdag als golfinstructeur voor jullie beschikbaar ben.

CIOS-keuzevak golf

Naast mijn werkzaamheden als golfspecialist werk ik al 12 jaar als parttime golf- en sportinstructeur B2B. Ik heb voor onder andere Welderen, Bleijenbeek en Club15 veel leuke lessen mogen verzorgen.

In mijn loopbaan ben ik veelal bezig geweest met sport in algemene zin. Tijdens de opleiding CIOS Sportleiders raakte ik geblesseerd en moest ik een jaar revalideren. In datzelfde jaar begon ik met golfen. Ik vond het geweldig. In het begin speelde ik drie keer per week met daarnaast nog NGF-competitie. Door mijn enthousiasme heb ik een wending in mijn studierichting gemaakt: ik koos voor het CIOS-keuzevak golf. In 2010 rondde ik deze met succes af.

Golfanalyse

In mijn ogen is er geen perfecte swing, maar gaan wij op zoek naar de beste resultaten binnen uw swingkarakter. Ik vind het belangrijk dat we kijken naar wat het beste werkt voor uw golfspel. En naar wat de beperkingen zijn fysiek, mentaal en in uw uitrusting.

Om de juiste analyse te maken werk ik graag met apparatuur voor videoanalyse en Flightscope.